Українська версія сайту

Допомога територіальним підрозділам поліції у забезпеченні публічного порядку

04-10-2016

30 вересня світовий тур гурту «Океан Ельзи» завітав з гастролями до Івано-Франківська. Їх концерт – це завжди свято, радісні відчуття та позитивний настрій. Разом з тим, це додаткове навантаження на правоохоронні органи міста, зокрема Національну поліцію.

За зверненням ГУ НП в Івано-Франківській області, п’ятдесят курсантів факультету №3 (м. Івано-Франківськ) надали значну допомогу територіальним підрозділам поліції міста у забезпеченні публічного порядку під час концертної шоу-програми гурту «Океан Ельзи».

Допомога територіальним підрозділам поліції  у забезпеченні публічного порядку

Пліч-о-пліч з практичними працівниками Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківській області, підрозділами патрульної поліції та Національної гвардії України курсанти гідно впорались з поставленими завданнями з підтримання публічного порядку. Курсанти мали змогу перейняти практичний досвід у більш досвідчених практиків та відчути психологію натовпу, розігрітого шаленими емоціями від концертної шоу-програми популярного гурту. Практичне відпрацювання навичок з охорони публічного порядку в реальних умовах проведено успішно, що підтверджується словами вдячності керівництву академії і факультету за надану практичну допомогу від Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківській області.

Факультет № 3, м. Івано-Франківськ

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X