Українська версія сайту

Долучення до міжнародної акції «Година Землі»

30-03-2015

28 березня Прикарпатський факультет НАВС долучився до щорічної міжнародної акції «Година Землі», започаткованої WWF (World Wide Fund for Nature, Світовим фондом дикої природи).

Дана акція проводиться останньої суботи березня і закликає підприємства, організації та установи, незалежно від форм власності, вимкнути необов'язкові електричні пристрої на одну годину, щоб стимулювати зацікавлення до потреби протидіяти зміні клімату. Вперше подія була організована Світовим фондом дикої природи Австралії та виданням The Sydney Morning Herald у 2007 році, та отримала світову підтримку у 2008. Акція була проведена в австралійському місті Сідней 31 березня 2007 року. 2,2 мільйонів мешканців Сіднея та 2 100 компаній одночасно вимкнули світло на одну годину. В результаті – енерговитрати міста зменшилися на 10,2 % в годину — це еквівалентно тому, ніби на дорогах стало б на 48 000 машин менше. Цей простий вчинок надихнув безліч людей у всьому світі на боротьбу з глобальною зміною клімату.

Кампанія отримала надзвичайну популярність від першої акції 2007 року, коли взяло участь лише одне місто (Сідней), і до тепер, коли беруть участь 154 країни світу, зараз вже понад 1,8 мільярдів людей всього світу бажають щось конкретно зробити для захисту навколишнього середовища.

Адже «Година Землі» - це набагато більше, ніж один раз у рік виключити світло на годину. З 2011 року логотипом даної акції є «60+» і означає заклик для учасників акції вийти за межі однієї години і зробити ще один крок заради планети, наприклад, почати економити воду, накопичувати і здавати макулатуру, брати участь у різноманітних екологічних кампаніях і акціях.

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X