Українська версія сайту

Цікаве та корисне дозвілля

06-06-2018

З метою підвищення рівня взаємозв’язку та нормалізації психологічного клімату між курсантами, класний керівник 204 навчальної групи Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Ольга Максимів зібрала курсантів у парку культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка. Місце проведення такої зустрічі виявилось доволі неординарним. Парк вкотре вразив своєю пишністю, гармонічним поєднанням води, каменя і рясної зелені, що сприяло відвертій розмові та розкутості.

Цікаве та корисне дозвілля

Під час спілкування кожен курсант у довільній формі висловлював свої думки щодо місця та ролі кожного індивіда у навчальній групі. Шляхом застосування методу психологічної гри, курсанти обговорили питання про ставлення до обраної професії, риси якими має бути наділений керівник, а якими підлеглий.

Цікаве та корисне дозвілля

Такий спосіб проведення години класного керівника посприяв налагодженню контактів між одногрупниками, зняттю психологічної напруги у групі, навчанню правильно висловлювати свої почуття і емоції, доносити до оточуючих свою точку зору.

Цікаве та корисне дозвілля

Проведення часу на свіжому повітрі у тіні могутніх дерев викликало відчуття неповторності цього дня, чогось нового, незвичайного та незабутнього.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X