Українська версія сайту

Collaboration between Ukrainian police and Europol in the fight against crime

16-04-2018

Старшим викладачем кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Катериною Данченко спільно із фахівцем відділу комунікації проекту Європейського Союзу «Association 4u» при Кабінеті Міністрів України Іваном Нагорняком для курсантів другого курсу проведено бінарне практичне заняття.

Collaboration between Ukrainian police  and Europol in the fight against crime

Його тема: «Співпраця між правоохоронними органами України та Європолом з питань боротьби зі злочинністю». Під час заняття Іван Нагорняк розповів про реформи в рамках виконання Угоди про асоціацію та про "Угоду між Україною та Європейським поліцейським офісом про оперативне та стратегічне співробітництво". Зауважив, що метою угоди є підтримка України та держав-членів ЄС в запобіганні і боротьбі з організованою злочинністю, тероризмом та іншими формами міжнародної злочинності та поширюється на такі злочини, як незаконний обіг наркотиків, відмивання коштів, нелегальне перевезення іммігрантів, торгівля людьми та органами, вбивство, викрадення людей, расизм та ксенофобія, підробка грошей, корупція, нелегальна торгівля зброєю.

Collaboration between Ukrainian police  and Europol in the fight against crime

Collaboration between Ukrainian police  and Europol in the fight against crime

Іван Нагорняк також провів тренінг із розрахунку ризиків SWAT, де кожна з команд мала можливість розрахувати ризики росту злочинності на певній території та шляхи її запобігання.

 

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X