Українська версія сайту

Чарівний світ художнього слова

22-03-2018

Із нагоди Всесвітнього дня поезії 21 березня здобувачів вищої освіти Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС зібрала нестримна жага до поетичного слова. Цього дня науково-педагогічні працівники кафедри соціально-гуманітарних дисциплін разом із курсантами та студентами факультету провели вечір поезії.

Чарівний світ художнього слова

Напевно, кожен із нас, у моменти пориву художньої творчості брав до рук аркуш паперу, ручку і намагався вивести кілька рядків про переживання, які наповнювали саме в цей момент. У когось виходило з першого разу, хтось свої сердешні роздуми не насмілився показати друзям і до сьогодні. Саме тому на вечорі поезії курсанти мали змогу поділитися з друзями найсокровеннішими власноруч написаними рядками, а також продекламувати улюблені вірші поетів-сучасників та класиків.

Чарівний світ художнього слова

Декламація поезій проходила у невимушеній атмосфері. Серед учасників виявилося більше дівчат, мабуть тому, що жінкам більш природно висловлювати свої почуття, думки, переживання. Дякуємо всім, хто виявив бажання взяти участь у вечорі поезії, адже не варто соромитися, треба завжди йти далі, творити…писати…мріяти…

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X