Українська версія сайту

Благодійна акція «Посади дерево»

07-04-2017

Ліс – легені нашої планети. Його знищення може передрікати нам сумну участь, адже він є джерелом кисню, регулятором вологи і життєдайною скарбницею для Землі. За останні 2-3 тисячоліття людство знищило біля половини лісових масивів. Причиною тому стали неправильні методи землеробства і ряд інших факторів, які призвели до втрати мільйонів гектарів. З огляду на це, необхідно здійснювати заходи щодо збереження та відновлення лісових насаджень.

Благодійна акція «Посади дерево»

5 квітня, в рамках проведення весняного місячника з благоустрою та озеленення, керівництво та курсанти факультету №3 (м. Івано-Франківськ) взяли участь у благодійній акції з озеленення нашого краю під гаслом «Посади дерево», яка проходила на території Тисменицького району, біля села Посіч в лісовому масиві «Чорний ліс». В акції взяли участь також представники лісництва та ветеранської організації працівників правоохоронних органів Прикарпаття. Учасники акції висадили близько 2500 саджанців дуба, ялини та модрини на місці планової масової вирубки лісу.

Такі акції привертають увагу українців до екологічних проблем, підвищують інтерес до бережливого відношення з навколишнім природним середовищем, збереження та примноження природної спадщини, формують екологічну свідомість та патріотизм, прагнення берегти рідний край.

Благодійна акція «Посади дерево»

Факультет №3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X