Українська версія сайту

Бінарне заняття з юридичної психології

23-04-2021

22 квітня доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС Олександра Пташник-Середюк спільно з начальником відділу по контролю за виконанням судових рішень Івано-Франківської установи виконання покарань Юлією Дзевою провели бінарне заняття з юридичної психології для курсантів 2-го курсу. Темою для обговорення було обрано особу злочинця, причини та закономірності розвитку злочинної поведінки та шляхи виправлення правопорушників.

Бінарне заняття з юридичної психології

Бінарне заняття з юридичної психології

Фахівець-практик розповіла про специфіку роботи установи виконання покарань, форми й методи ресоціалізації осіб, які перебувають у місцях позбавлення волі. Зокрема, ознайомила з такими програмами, як «Духовне відродження», «Творчість», «Навчання», метою яких є сприяння виправленню правопорушників та їхній успішній адаптації в соціумі після відбування покарання. Здобувачі вищої освіти дізналися також про особливості розміщення осіб, які перебувають під слідством, й утримання осіб, засуджених до довічного позбавлення волі.

Бінарне заняття з юридичної психології

Увагу було зосереджено на психологічних особливостях осіб з антисуспільною спрямованістю поведінки. Юлія Дзева детально проаналізувала особливості поведінки злочинців корисливого та насильницького типу та схарактеризувала злочини за гендерною ознакою.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ) 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X