Українська версія сайту

Бінарне заняття з юридичного документознавства на Прикарпатському факультеті

19-03-2021

За цією темою керівник юридичної клініки Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС «Феміда» Катерина Данченко для консультантів клініки організувала зустріч із радником Віцепрем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, кандидатом політичних наук Іваном Нагорняком.

Бінарне заняття з юридичного документознавства на Прикарпатському факультеті

На занятті практичний працівник розповіла про особливості управлінських документів, зокрема оформлення основних реквізитів, а також зосередила увагу здобувачів вищої освіти на типових помилках, яких припускаються найчастіше. Фахівець проаналізувала етапи роботи з підготовки наказів, службових листів різних видів, акцентувавши на важливості співпраці всіх учасників процесу укладання документів.

Бінарне заняття з юридичного документознавства на Прикарпатському факультеті

Студенти цікавилися особливостями електронного документообігу, специфікою електронного документа та його відмінностями від паперового варіанта. На завершення заняття здобувачів ознайомили з посадовими інструкціями та функціональними обов’язками діловодів. Зазначене дає підстави для висновку, що студенти, здобувши освіту правника, можуть обіймати посади провідних документознавців управлінь різних галузей.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ) 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X