Українська версія сайту

Бінарне заняття з екологічного права

05-04-2021

Упродовж усієї історії людина мусила боротися з природою для виживання. У нашому столітті людина починає усвідомлювати: щоб вижити – вона має захистити природу.
Жак-Ів Кусто

Минулого тижня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) НАВС викладач кафедри публічного та приватного права Наталія Височанська спільно з професором Світланою Мельничук у форматі Zoom конференції провели практичне бінарне заняття з навчальної дисципліни «Екологічне право» для студентів 2-го курсу.

Бінарне заняття з екологічного права

Під час заняття здобувачі вищої освіти ознайомилися з актуальними питаннями у сфері правового регулювання екологічних правовідносин в Україні, зокрема правової охорони водних ресурсів. Для закріплення теоретичного матеріалу під керівництвом викладачів вправлялися у виконанні змодельованих ситуативних завдань. Кожну помилку, якої припустилися, аналізували й активно обговорювали, удосконалюючи вміння аргументувати власну позицію.

Проведення бінарних занять дає змогу збагачувати освітній процес якісно, формуючи практичні навички майбутніх фахівців у галузі юриспруденції.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ) 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X