Українська версія сайту

Адвокатська практика

20-03-2018

19 березня для студентів 2 курсу Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) доцентом кафедри адміністративних та цивільно-правових дисциплін Ольгою Таран спільно з практикуючим адвокатом у цивільних справах Олександром Великородою проведено бінарне практичне заняття на тему: «Договори щодо розрахунково-кредитних зобов’язань» з навчальної дисципліни «Цивільне право та процес».

Адвокатська практика

Під час заняття розглядались особливості укладення договорів позики та кредитних договорів, істотні умови таких договорів, правові наслідки визнання договору позики та кредитного договору недійсними. Адвокат роз’яснив студентам наслідки пропущення строків виплати за кредитними договорами та порядок нарахування пені за несплату грошових зобов’язань, а також охарактеризував поняття ануїтетний платіж, його переваги та недоліки при здійсненні розрахунків за кредитними договорами.

Окремим питанням висвітлено практичні аспекти розгляду у судах спорів, що виникають із договорів позики та кредитних відносин. Жваву дискусію викликало обговорення особливостей укладення кредитного договору за допомогою кредитної картки, порядок нарахування кредитного ліміту та правила закриття кредитного рахунка.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X