Українська версія сайту

Знайомство з науковим товариством

05-09-2018

4 вересня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) відбулася зустріч курсантів та студентів 1 курсу з керівником Наукового товариства курсантів та студентів Ігорем Онищуком та керівниками наукових гуртків факультету.

Під час зустрічі Ігор Ігорович розповів здобувачам вищої освіти про наукову діяльність факультету, зазначивши, що метою роботи товариства є сприяння юним дослідникам у розвитку їхнього науково-дослідницького потенціалу, що своєю чергою, допоможе становленню їх як науковців, багатогранних, творчих та цілісних особистостей. Також Ігор Онищук розповів про діяльність наукового гуртка кафедри соціально-гуманітарних дисциплін «De Jure».

Знайомство з науковим товариством

Про тематичні напрями досліджень наукового гуртка кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності «Детектив», а також про роботу юридичної клініки факультету розповіла Катерина Данченко. З основними здобутками членів наукового гуртка «Правоохоронець» присутніх ознайомила доцент кафедри адміністративних та цивільно-правових дисциплін Ольга Таран, а керівник наукового гуртка кафедри тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки «Безпека понад усе» Мирослав Кушнірук розповів про заплановані наукові заходи.

Знайомство з науковим товариством

Курсанти висловили подяку доповідачам та виявили бажання вступити до наукових гуртків з метою розвитку наукоємних ідей, інновацій та обміну знаннями.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X