Українська версія сайту

Змагання з легкоатлетичного кросу

07-04-2017

Спорт - це запорука успіху, краси та здоров’я, а також вдалого початку дня. Найпривабливішими і найдоступнішими для широкого загалу є легка атлетика. Найбільшою популярністю серед людей різних вікових категорій користується кросовий біг, який проводиться на відкритому повітрі, а свіжий присмак у повітрі молодої зелені та неперервна зміна вражень сприятливо діють на нервову систему, підвищують тонус організму.

Змагання з легкоатлетичного кросу

4 квітня на міському озері міста Івано-Франківська, за безпосереднього сприяння ФСТ «Динамо», відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед курсантів факультету №3 (м. Івано-Франківськ).

Змагання з легкоатлетичного кросу

Захід проходив в індивідуальному заліку серед хлопців на дистанції 3000 метрів та серед дівчат – на 1000 метрів відповідно. Боротьба учасників за перемогу розгорнулася за активної підтримки вболівальників. Це зробило змагання цікавим та захоплюючим видовищем.

Після напруженої боротьби місця розподілилися таким чином: переможцем серед дівчат стала Подлісецька Вікторія (104 взвод), друге місце Костенко Анна (101 взвод), третє місце Ващук Катерина (103 взвод).

Змагання з легкоатлетичного кросу

Серед хлопців - Калачик Микола (206 взвод), Венгренюк Владислав (104 взвод), Грінченко Денис (301 взвод), відповідно.

Змагання з легкоатлетичного кросу

Призери отримали грамоти, медалі та футболки із атрибутикою академії та логотипом ФСТ «Динамо» Івано-Франківської області.

Факультет №3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X