Українська версія сайту

Залучення працівників підрозділів НПУ до навчального процесу

20-06-2017

На факультеті №3 (м. Івано-Франківськ) продовжується практика залучення працівників підрозділів Національної поліції до проведення навчальних занять.

Так, 19 червня в.о. завідувача кафедри адміністративних та цивільно-правових дисциплін к.ю.н., доцентом Дроздовою І.В. було проведено чергове бінарне навчальне заняття з курсу «Основи управління Національною поліцією» із залученням старшого інспектора з особливих доручень сектору професійного навчання УКЗ ГУНП України в Івано-Франківській області майора поліції Павла Кічури.

Під час заняття розглянуто систему професійного навчання в поліції; ознайомлено із основними напрямками діяльності Управління кадрового забезпечення, сектору професійного навчання, тренінгового центру. Особливу увагу звернуто на важливість оперативно-тактичних навчань особового складу, відпрацювання тактики дій та дотримання особистої безпеки із аналізом резонансних подій минулих років, що стали причиною загибелі поліцейських. Викладач та практичний працівник навели цікаві приклади організації професійного навчання поліції в європейських країнах та США, проаналізували перспективи розвитку системи в Україні.

Залучення працівників підрозділів НПУ до навчального процесу

Факультет №3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X