Українська версія сайту

Захист стажування у формі поліцейського квесту

13-05-2019

На Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) відбувся захист результатів стажування курсантами четвертого курсу з використанням елементів поліцейського квесту.

Захист стажування у формі поліцейського квесту

Захист стажування проводився трьома комісіями, до складу яких увійшли представники практичних підрозділів Національної поліції та науково-педагогічні працівники кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності. Захист результатів стажування проходив у три етапи. Під час першого теоретичного етапу здобувачі вищої освіти представляли на розгляд комісії матеріали, які були зібрані відповідно до програми стажування. Далі відбувалась перевірка рівня основних положень нормативної бази та професійних знань згідно з профілем спеціалізації, які здобувачі вищої освіти повинні були засвоїти на практиці.

Захист стажування у формі поліцейського квесту

Під час другого етапу на спеціально створених та обладнаних навчальних полігонах ( «Лінія 102», «Квартира», «Наркопритон», «Магазин», «Огляд місця події при вчиненні ДТП», «Трасобалістичний полігон») в умовах, максимально наближених до реальності, курсанти випускного курсу демонстрували набуті знання та практичні навички. Зокрема, здобувачі вищої освіти відпрацьовували слідчі (розшукові) дії відповідно до фабул, побудованих на реальних подіях, за результатами яких були складені відповідні процесуальні документи.

Захист стажування у формі поліцейського квесту

Завершальним етапом захисту стажування стало тестування рівня знань здобувачів вищої освіти у відповідності до профілю спеціалізації. Курсанти виявили ґрунтовні знання, вміння та навички під час відпрацювання алгоритму дій за умовами поліцейських квестів.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X