Українська версія сайту

Студентський симпозіум на Прикарпатті

18-11-2019

Наукове товариство Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ під керівництвом Людмили Андрусів взяло участь у VІІ Студентському науковому симпозіуму: «Співдружність наук: архітектура, економіка, право», який відбувався 15-16 листопада 2019 року в Університеті Короля Данила.

Студентський симпозіум на Прикарпатті

Здобувачі вищої освіти Прикарпатського факультету поряд із студентами Києва, Львова та Івано-Франківська мали можливість спільно працювати для розв’язання завдань, що були сформовані організаторами заходу. Працювали над проектом «Право на освіту та доступ до професії в юридичній сфері», який завершили презентацією.

Студентський симпозіум на Прикарпатті

Студентський симпозіум на Прикарпатті

Молоді науковці продемонстрували своє бачення права на освіту та юридичну професію, перелік юридичних професій, сформували групу навчальних юридичних дисциплін, обов’язкових для вивчення. Не залишилися поза увагою й проблеми доступу до юридичної професії, надмірна бюрократизація юридичної освіти. Результатом обговорення й пошуку шляхів вирішення актуальних проблем в розвитку юридичної освіти молодими дослідниками стала Резолюція VІІ Студентського наукового симпозіуму, яка організаторами заходу буде скерована до Міністерства освіти і науки України та Міністерства юстиції України.

Студентський симпозіум на Прикарпатті

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X