Українська версія сайту

Про ефективну комунікацію від практиків

14-11-2019

На Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) НАВС для здобувачів вищої освіти 4-го курсу в рамках курсу узагальнюючих занять проведено зустріч з працівниками сектору превентивної комунікації – поліція діалогу старшим лейтенантом поліції Тетяною Солониною і сержантом поліції Миколою Гураком.

Про ефективну комунікацію від практиків

Під час заняття практичні працівники розповіли про діяльність новоствореного підрозділу поліції, який має на меті донести до людей, що будь-який конфлікт, будь-який інцидент можна вирішити за допомогою слова, не вживаючи силових заходів. Окремо було акцентовано на правових підставах проведення масових заходів та їх видах.

Практики поділилися з курсантами секретами ефективної комунікації під час конфлікту, які допомагають порозумітися з людьми, знайти спільну мову і досягти якогось спільного правильного рішення, яке буде задовольняти всі сторони.

Про ефективну комунікацію від практиків

Оскільки ефективна комунікація є одним із важелів впливу під час вирішення конфліктів, то робота поліції діалогу є надзвичайно важливою у наш час. Формування навиків проведення медіації у майбутніх поліцейських сприятиме уникненню конфліктних ситуацій під час виконання службових обов’язків та у відносинах із колегами.

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X