Українська версія сайту

Поєднання теорії та практики

13-06-2017

В умовах сьогодення працівники підрозділів Національної поліції вирішують завдання, що потребують професійних знань, навичок та уміння оперативно реагувати на проблемні ситуації, що виникають під час виконання службових обов’язків.

Саме тому вимогою часу у підготовці майбутніх поліцейських є максимальне поєднання теорії та практики. Реалізувати дану вимогу можна за допомогою залучення до навчального процесу працівників практичних підрозділів Національної поліції.

Поєднання теорії та практики

12 червня у факультеті №3 (м. Івано-Франківськ) було проведено практичне бінарне заняття з навчальної дисципліни «Спецтехніка ОВС» викладачем кафедри тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки Мельником Андрієм Богдановичем та старшим інженером центру технічної охорони Управління поліції охорони в Івано-Франківській області, майором поліції Береговським Андрієм Васильовичем.

Поєднання теорії та практики

Під час заняття курсанти дізналися про види, будову, розміщення, принципи роботи інженерних та технічних засобів охорони, а також перспективи їх побудови у сучасних умовах.

Факультет №3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X