Українська версія сайту

Похід у театр

08-04-2019

Культурний відпочинок є невід’ємною частиною курсантського життя на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ). З метою внутрішнього збагачення та розширення світогляду здобувачі вищої освіти першого курсу разом з викладачами кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Сергієм Квашою і кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Олександром Сав’юком відвідали Івано-Франківський національний академічний обласний музично-драматичний театр імені Івана Франка.

Похід у театр

Вистава «Готель двох світів» прикувала увагу глядачів із першої хвилини і захоплення не зникло до фінального виходу акторів на сцену. Ця драматургічна притча на одну дію за мотивами одноіменної п’єси Еріка-Емануеля Шмітта змусила кожного присутнього серйозно задуматися над вибором, який ми робимо щоденно і ще над низкою філософських проблем.

Ми усі когось втрачаємо, ми усі кудись спізнюємося, до того ж це спізнення є подекуди фатальним для нас. Ми усі витрачаємо іноді життя на дурниці, а потім, коли воно минає, розуміємо, що міняти щось уже надто пізно. І тоді робимо переоцінку життєвих пріоритетів. Головне – зробити це вчасно.

Переконані, що театральне мистецтво нікого не залишило байдужим і облагородило душі глядачів.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X