Українська версія сайту

Підвищення кваліфікації поліцейських на Прикарпатті

27-04-2017

25 квітня факультет № 3 (м. Івано-Франківськ) завершив підготовку чергового набору з підвищення кваліфікації дільничних офіцерів поліції ГУНП Івано-Франківської області та працівників підрозділів карного розшуку ГУНП Івано-Франківської та Чернівецької областей.

Під час навчання дільничні офіцери та оперуповноважені активно вдосконалювали свої знання з прав людини, толерантності та недискримінації в роботі поліцейського, взаємодії поліції та суспільства, протидії торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї, професійної етики, антикорупційного законодавства, ефективної комунікації, стресостійкості тощо.

Підвищення кваліфікації поліцейських на Прикарпатті

Переважну більшість часу для дільничних офіцерів поліції приділялось удосконаленню практичних навичок з безпеки дорожнього руху, кваліфікації злочинів, провадження справ про адміністративні правопорушення, техніки опитування, взаємодії дільничного офіцера поліції з громадськими формуваннями та підрозділами Національної поліції, кримінального провадження та методики розслідування окремих кримінальних правопорушень, охорони місця події тощо. Працівники підрозділів карного розшуку більш детально вивчали курси, що стосувалися проведення оперативного пошуку та оперативно-технічних заходів, протидії злочинам, пов’язаним з незаконним обігом вогнепальної зброї, тактики розкриття злочинів проти власності, крадіжок, грабежів, злочинів проти статевої свободи.

Набуті знання та практичні навички слухачі мали змогу продемонструвати під час випускного екзамену, за результатами якого 26 дільничних офіцерів та 28 оперуповноважених отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації встановленого зразка.

Підвищення кваліфікації поліцейських на Прикарпатті

Факультет № 3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X