Українська версія сайту

Практики на занятті з юридичного документознавства

14-11-2019

Практики на занятті з юридичного документознавства

Сьогодні на запрошення доцента кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Володимира Яслика на занятті з юридичного документознавства побували практичні працівники. Дмитро Рижко – командир батальйону управління патрульної поліції Івано-Франківської області, капітан поліції та Зоряна Гаріджук – начальниця відділу адміністративної практики управління патрульної поліції Івано-Франківської області, старший лейтенант поліції акцентували на типових помилках під час документування адміністративних правопорушень, оскільки тема заняття «Техніка створення адміністративно-правових документів».

Практики на занятті з юридичного документознавства

Практичні працівники розповіли про процесуальну форму та нюанси укладання основних документів цього виду – протоколу про адміністративне правопорушення (у сфері громадської безпеки та забезпечення безпеки дорожнього руху), адміністративне затримання та постанови у справі про адміністративне правопорушення. Працівники управління патрульної поліції акцентували на вимогах інструкцій №1376 та №1395, якими повинні керуватися уповноважені особи при складанні відповідних документів.

Практики на занятті з юридичного документознавства

Укінці заняття здобувачі вищої освіти мали змогу поставити запитання, які стосувалися проблемних моментів у документуванні.

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X