Українська версія сайту

Діти за гратами

24-04-2019

За такою темою викладачі кафедри соціально-гуманітарних дисциплін (м. Івано-Франківськ) для здобувачів вищої освіти 1 і 2 курсу розпочали тренінговий курс, що висвітлює проблему дитячої злочинності.

Діти за гратами

Відповідно до даних, оприлюднених Центром соціологічних досліджень, найбільш поширеним злочином серед підлітків залишаються злочини проти майна: крадіжки, пограбування, вимагання або шахрайство – у групі підлітків 16-17 років на них припадає приблизно три чверті всіх випадків порушення закону, а в групі підлітків від 14 до 15 років – переважна більшість злочинів відбувалися саме проти чужого майна.

Діти за гратами

Під час тренінгових занять здобувачі вищої освіти матимуть змогу дізнатися про особистісні риси підлітків, особливостей їхнього фізичного та психічного розвитку, причини девіантної поведінки й соціальної дезадаптації та чинники соціального середовища, що сприяють формуванню девіантної поведінки й заважають соціальній адаптації. Окрім того, майбутні правоохоронці засвоять форми та методи профілактичної роботи з підлітками, а також здобудуть навички консультування.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X