Українська версія сайту

«Забезпечення соціальних пільг та гарантій для бійців АТО (ООС) та членів їх сімей»

04-11-2019

Під такою назвою керівником юридичної клініки «Феміда» Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Катериною Данченко організовано круглий стіл на який запрошено учасників громадської спілки "Івано-Франківська міська Асоціація учасників АТО" і фахівця Івано-Франківського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги Іванну Тичківську.

«Забезпечення соціальних пільг та гарантій для бійців АТО (ООС) та членів їх сімей»

Під час заходу консультанти юридичної клініки виступали з доповідями та презентаціями, які висвітлювали різні сфери соціальних пільг та гарантій, що надаються військовослужбовцям та членам їх сімей. Актуальні питання захисту прав військовослужбовців та практичні питання які виникають при призначенні перерахунку соціальних пільг, а також підстави для призупинення та припинення виплат соціальної допомоги активно обговорювалися учасниками круглого столу.

«Забезпечення соціальних пільг та гарантій для бійців АТО (ООС) та членів їх сімей»

Окремим питанням розглянуто порядок звернення за отриманням соціальних пільг та перелік необхідних документів, а також акцентовано увагу на можливості звернення до центрів безоплатної правової допомоги та юридичної клініки для юридичного супроводу щодо підготовки заяв та заповнення необхідних бланків.

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X