Українська версія сайту

Бінарне заняття з англійської мови

18-11-2019

На Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) НАВС доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Оксана Ковальчук спільно з Людмилою Якубів, старшим оперуповноваженим відділу по боротьбі із злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Івано-Франківській області, Людмилою Ковальчук, завідувачкою відділення консультаційного центру з надання допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми Благодійного об’єднання “БФ “Карітас УГКЦ” та Назарієм Куземком, заступником директора Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради провели бінарне заняття з англійської мови для студентів 2-го курсу.

Бінарне заняття з англійської мови

Під час заняття здобувачі вищої освіти спільно з практиками обговорили одну із найважливіших проблем сьогодення – торгівлю людьми. Практики демонстрували студентам тематичні відеоролики, на основ яких виконувались завдання в групах, що сприяло закріпленню фахової термінології. Також здобувачі вищої освіти взяли участь в інтерактивній грі “Лабіринт можливостей”, під час якої необхідно було робити вибір відносно ситуації, приймати чи відхиляти ризикові пропозиції щодо ймовірного працевлаштування за кордоном.

Бінарне заняття з англійської мови

На завершення заняття Оксана Ковальчук ознайомила присутніх із фактами, пов’язаними з торгівлею людьми у Великобританії, а студенти зробили порівняння з Україною. Наочним доповненням стали інформаційні матеріали.

Бінарне заняття з англійської мови

Заняття такого типу допомагають підвищити рівень мотивації, ініціативності, сприяють пожвавленню навчального процесу

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X