Українська версія сайту

Відвідування виставкового центру сучасного мистецтва

15-04-2019

Минулими вихідними курсанти 202 навчальної групи Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) разом з класним керівником Мирославом Кушніруком відвідали виставку живопису молодого львівського художника Романа Хруща «Коріння» та « Оселі». Здобувачі вищої освіти мали змогу побачити 24 полотна художника, що були створені впродовж минулих двох років. Картини виконані в техніці олійного живопису, проте у доволі незвичній манері: експресивні мазки, поєднання різних шарів та фактур, тощо. Особливу увагу відвідувачів привернули експерименти художника у використанні фрагментів рам та у самій подачі експозиції.

Відвідування виставкового центру сучасного мистецтва

Організатор виставки художник Василь Стефанишив розповів відвідувачам про експозицію сучасного мистецтва, яке продукує нові способи споживання відомих речей. Він зазначив, що Роман Хрущ у своїй творчості шукає відповіді на складні питання людської ідентичності, втілює в своїх сміливих експериментах підсвідомі почуття, образи із минулого та сьогодення.

Відвідування виставкового центру сучасного мистецтва

Відвідування таких мистецьких заходів сприяє духовному збагаченню особистості, формуванню естетичного смаку та розширює світогляд.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X