Українська версія сайту

«Множинність злочинів»

28-03-2019

За такою темою викладачем кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Ольгою Максимів спільно зі слідчим СВ Снятинського відділення СУ ГУНП в Івано-Франківській області старшим лейтенантом поліції Миколою Балковим було проведено бінарне заняття для курсантів другого курсу з дисципліни Кримінальне право.

«Множинність злочинів»

Під час заняття Ольга Максимів дала характеристику нормам Кримінального кодексу щодо видів множинності злочинів, положення теорії кримінального права та позиції науковців щодо визначення та розмежування одиничних злочинів.

«Множинність злочинів»

У свою чергу слідчий продовжив зосередив увагу здобувачів вищої освіти на роз’ясненні положень Постанови Пленуму Верховного Суду України «Про практику застосування судами кримінального законодавства про повторність, сукупність і рецидив злочинів і та їх правові наслідки». Закцентував на практиці застосування норм постанови, а також правилах кваліфікації злочинів при їх множинності, наводились приклади із слідчої практики.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X