Українська версія сайту

Охорона об’єктів підрозділами поліції

10-04-2019

На Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) кафедрою тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки для здобувачів вищої освіти третього курсу організовано зустріч із командиром взводу групи швидкого реагування УПО в Івано-Франківській області Тарасом Каспришиним.

Охорона об’єктів підрозділами поліції

Під час заходу практичний працівник ознайомив присутніх із порядком дій наряду групи швидкого реагування та організацією охорони об’єктів підрозділами поліції охорони. Наголосив на важливості організації служби по охороні об’єктів підключених на пункти централізованого спостереження, передачу об’єктів, підприємств, установ організацій під охорону, дії групи в особливих умовах.

Тарас Каспришин навів порівняльний аналіз кількості вчинення крадіжок майна з житлових приміщень та іншого володіння громадян, які знаходяться під охороною. Звернув увагу курсантів на особливості проникнення злочинців до приміщень з урахуванням поверху, їх розташування, оздоблення вікон решітками, якістю вхідних дверей та замків. Окремо розповів про дії працівників державної служби охорони на охоронюваних об’єктах, на яких сталася крадіжка, до приїзду слідчо-оперативної групи.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X