Українська версія сайту

Тактичні навчання з топографії

03-04-2019

На Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) науково-педагогічними працівниками кафедри тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготови для курсантів третього курсу проведено виїзне практичне заняття на тему: «Орієнтування на місцевості».

Тактичні навчання з топографії

Під час заняття курсанти3-го курсу закріпили попередньо здобуті теоретичні знання з основ топографії. Зокрема, виконували вправи на нормативи з вибору та призначення орієнтирів, здійснення найпоширеніших способів цілевказань на місцевості: за азимутом, напрямком руху та від орієнтира.

Тактичні навчання з топографії

Під час другої частини заняття здобувачі вищої освіти вивчали способи визначення сторін горизонту, визначення точки розташування на місцевості відносно карти та визначення відстаней на місцевості.

Тактичні навчання з топографії

Оскільки місцевість є одним із важливих елементів оперативної обстановки під час проведення різного роду спеціальних заходів та дій, які проводяться підрозділами Національної поліції, отримані курсантами знання стануть необхідним доповненням до професійної підготовки майбутніх поліцейських.

Тактичні навчання з топографії

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X