Українська версія сайту

Майстер клас від практиків

23-04-2019

18 квітня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) викладачами кафедри тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки спільно з бійцями третього штурмового відділу корпусу оперативно-раптової дії ГУНП в Івано-Франківської області було проведено бінарне заняття з вогневої підготовки на тему «Практичне виконання вправи № 4 курсу стрільб» з курсантами 2 курсу.

Майстер клас від практиків

Заняття розпочалося з детального інструктажу, на якому було наголошено на дотриманні заходів безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю, а потім бійці спецпідрозділу перейшли до демонстрації підготовчих вправ до швидкісної стрільби. Курсанти відпрацювали прийоми швидкісного виймання пістолета з кобури, його заряджання, а також влучного прицілювання в обмежений час. Основну частину заняття курсанти виконували практичну вправу стрільби з пістолета в обмежений час під керівництвом викладачів і працівників КОРД.

Майстер клас від практиків

Проведення занять такого формату дає курсантам не тільки практичний досвід удосконалення своїх умінь та навичок, а також мотивує до занять із вогневої підготовки, адже завжди цікаво спілкуватись з працівниками елітних підрозділів.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X