Українська версія сайту

Конституція як чинник розвитку української державності

06-05-2019

З нагоди Всесвітнього дня творчості та інноваційної діяльності, що відзначається у третій декаді квітня, на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) викладачами кафедри соціально-гуманітарних наук Світланою Мельничук та Ігорем Онищуком проведено конкурс на краще есе серед здобувачів вищої освіти першого курсу.

Конституція як чинник розвитку української державності

У своїх роботах конкурсанти продемонстрували не тільки творчі здібності, але й знання у сфері конституційного права. Кожна робота відображала власні роздуми щодо розуміння державності, ролі Конституції України в процесі державотворення. Стрижневим міркуванням усіх робіт було те, що для творення української державності зараз важливим є не тільки зміст Основного Закону, а і його практична дієвість. Повага до Конституції України, високий рівень правової культури та правосвідомості наших громадян – запорука успішного державотворення.

За підсумками конкурсу найкращим визнанано есе курсанта 103 навчальної групи Яремко Богдани, друге і третє місце посіли роботи курсантів 101 групи Микитюк Діани та Івасюка Артема.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X