Українська версія сайту

Персональний розподіл випускників Прикарпаття.

15-05-2019

14 травня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) відбувся персональний розподіл курсантів 4 курсу, які вже за місяць поповнять практичні підрозділи кримінальної поліції, органи досудового розслідування Івано-Франківської, Київської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Волинської областей.

Персональний розподіл випускників Прикарпаття.

Під час розподілу комісія до складу якої входило керівництво академії, факультету та ГУ НП в Івано-Франківській області ознайомила здобувачів вищої освіти з їхніми майбутніми посадами в практичних підрозділах.

Персональний розподіл випускників Прикарпаття.

Звертаючись до майбутніх випускників, начальник відділу кадрового забезпечення ГУ НП в Івано-Франківській області майор поліції Андрій Бондюк зазначив, що саме якісна робота поліцейського є запорукою безпеки наших громадян. При цьому заступник начальника слідчого управління ГУ НП в Івано-Франківській області підполковник поліції Олександр Крамаренко наголосив курсантам, які направляються для подальшого проходження служби в органи досудового розслідування, на важливості обраної професії, труднощах з якими стикаються слідчі на практиці та готовності випускників відразу в повній мірі виконувати свої професійні обов’язки і бути взірцем професіоналізму, честі та порядності для всього населення.

«Коли ви прийдете працювати в практичні підрозділи, пам’ятайте, що кожен з вас – дуже важливий, а робота ваша – почесна і люди розраховують на ваш професіоналізм та допомогу», – звернувся до майбутніх випускників начальник управління карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області полковник поліції Роман Чекмарьов.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X