Українська версія сайту

Бінарне заняття з англійської мови на слідчу тематику

08-04-2019

Бінарні заняття як ефективний і мотиваційний вид навчальної діяльності активно застосовується викладачами кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС. Такий вид роботи дає змогу аактуалізувати міжпредметні зв’язки, сформувати додаткове емоційно-мотивувальне дидактичне середовище для опанування навичками іноземного професійного дискурсу.

Бінарне заняття з англійської мови на слідчу тематику

Тема заняття нікого не залишила байдужим, оскільки розглядалася методика опитування свідків. Важливо, що курсанти добре обізнані з теоретичними аспектами цієї проблематики, а тому виявляли неабияку зацікавленість, зокрема, що стосувалося порівняльної роботи працівників слідчих підрозділів у нашій державі та за кордоном.

Особливу увагу зверталося на значенні юридичної термінології у різних системах права, психологічним особливостям спілкування зі свідками тощо. Зрозуміло, що у процесі спілкування англійською мовою виникало чимало труднощів, але варто пам’ятати відомий вислів «Не помиляється той, хто нічого не робить».

Заняття пройшло цікаво і різноаспектно з дидактичної точки зору. Як наслідок – курсанти очікують наступних зустрічей з цікавими практичними працівниками поліції.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X