Українська версія сайту

Долучення курсантів до практичної діяльності підрозділів ГУНП

11-07-2017

Невід’ємною складовою частиною практичної підготовки курсантів денної форми навчання є проходження практики у комплектуючих підрозділах ГУНП, що здійснюється з метою закріплення теоретичних знань, набуття та вдосконалення професійних умінь і навичок.

Долучення курсантів до практичної діяльності підрозділів ГУНП Фото 3

10 липня для курсантів першого курсу факультету № 3 (м. Івано-Франківськ) розпочався перший етап практичної підготовки – ознайомча практика, яка триватиме до 23 липня. Практика проходитиме на базі Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області.

Долучення курсантів до практичної діяльності підрозділів ГУНП Фото 3

У перший день практики курсантів ознайомили із структурою відділу поліції та специфікою його роботи, було також визначено керівників практики. Знайомство майбутніх правоохоронців із професією розпочнеться із роботи на дільничних опорних пунктах поліції міста, де вони матимуть змогу разом із наставниками здійснювати прийом громадян, відвідувати по місцю проживання раніше судимих та умовно засуджених осіб, брати участь у розгляді заяв і повідомлень громадян, здійснювати профілактику та виявлення злочинів.

Долучення курсантів до практичної діяльності підрозділів ГУНП Фото 3

Даний етап практичної підготовки курсантів призначений для первинного ознайомлення із різними видами практичної діяльності із обраної спеціальності і сприяє формуванню необхідних професійних ціннісних орієнтацій.

Факультет № 3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X