Українська версія сайту

12-05-2020 Строка
Особливості роботи адвоката з потерпілими від домашнього насильства Photo

Старший викладач кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС Катерина Данченко спільно з адвокатом, начальником відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Мирославою Аннюк провели бінарне практичне заняття в онлайн режимі (на платформі Zoom Meeting) щодо особливостей роботи адвоката з потерпілими від домашнього насильства.

20-05-2020 Строка
Персональний розподіл випускників Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС Photo

20 травня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) НАВС відбувся персональний розподіл курсантів 4-го курсу, які вже за місяць поповнять практичні підрозділи кримінальної поліції, органи досудового розслідування Івано-Франківської, Закарпатської, Київської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської, Дніпропетровської та Волинської областей.

25-05-2020 Строка
Zoom-тренінг із соціального комунікування Photo

22 травня в межах тренінгу «Культура публічного виступу», який, попри карантинні обмеження, щотижня проходить дистанційно, здобувачі вищої освіти Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС укотре вдосконалювали вміння комунікувати з громадянами.

06-07-2020 Строка
Підведення підсумків роботи юридичної клініки «Феміда» Photo

Під керівництвом Катерини Данченко протягом цього навчального року консультанти юридичної клініки брали участь у всеукраїнських та міжнародних конференціях з питань юридичного клінічного руху в Україні та за кордоном.

03-07-2020 Строка
Науково-практичний семінар присвячений Дню слідства Photo

Про взаємодію слідчих з оперативними та іншими працівниками національної поліції під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій дискутували у он-лайн форматі на Інтернет платформі Zoom Meeting під час науково-практичного семінару, організованого кафедрою кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ).

01-07-2020 Строка
Курсант Прикарпатського факультету – стипендіат премії Кабінету Міністрів України Photo

Комітет з державних премій України в галузі науки і техніки оприлюднив список студентів вищих навчальних закладів, яким призначили академічну стипендію Кабінету Міністрів України на ІІ семестр 2019-2020 навчального року.

30-06-2020 Строка
Відзначення дня Конституції України на Прикарпатті Photo

Напередодні святкування дня Конституції України на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) у он-лайн форматі на Інтернет платформі Zoom Meeting відбувся круглий стіл «Конституція України: ґенеза та перспективи розвитку» організований кафедрою соціально-гуманітарних дисциплін.

26-06-2020 Строка
«Реалізація гендерної політики в правоохоронній діяльності» Photo

За такою назвою відбувся круглий стіл на базі Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ організований кафедрою соціально-гуманітарних дисциплін.

18-06-2020 Строка
Звітна конференція наукового товариства здобувачів вищої освіти Photo

17 червня в он-лайн форматі на платформі ZOOM на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) відбулася підсумкова науково-теоретична конференція наукового товариства курсантів і студентів.

09-06-2020 Строка
Наукові досягнення курсантки з Прикарпаття Photo

На базі Херсонського державного університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт із галузі «Гендерні дослідження» .

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X